Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

A MÁV tájékoztatása

Tájékoztatás a MÁV Zrt-hez kötődő lakások rezsicsökkentéséről

 

A MÁV Zrt. tulajdonában, illetve kezelésében lévő lakóingatlanok esetében jelenleg több településen csak a MÁV belső közüzemi hálózatán megoldott a víz- és a csatornaszolgáltatás biztosítása. Tekintettel arra, hogy a MÁV Zrt. nem minősül közszolgáltatónak, ezen lakások esetén a lakossági fogyasztók felé történő rezsicsökkentés érvényesítése érdekében külön intézkedések megtétele vált szükségessé.

 

A MÁV Zrt. 2014. szeptember 17-én hozott döntése értelmében a lakások víz- és csatornadíjait az alábbiak szerint módosítja:

 

-          saját üzemeltetésű kútból kitermelt víz, és saját üzemeltetésű szennyvíztelep esetén a szolgáltatás egységára 10 százalékkal csökken

-          közműszolgáltatótól vásárolt, továbbszámlázott szolgáltatás  esetén a továbbszolgáltatás díja 10 százalékkal csökken.

 

A módosításokat 2014. április 1-től visszamenőlegesen érvényesítik. Az első, csökkentett díjas számlákat 2014. októberében kézbesítik, a visszamenőleges időszak kompenzációjának megállapítása ez után történik.