Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Adatot gyűjt a KSH

A Központi Statisztikai hivatal Győrben 2017 szeptember 1-től 2018 április 30-ig önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre. A felvétel megnevezése: az OECD Felnőttek Képesség és Kompetenciamérési Programja (PIAAC).

 

A kikérdezés a 16 és 65 év közötti felnőtt lakosság munkavégzés és hétköznapi tevékenységek során használt készségeit és kompetenciáit, valamint ezek oktatásban és foglalkoztatásban való hasznosulását egyaránt vizsgálja.

 

Az összeírási munkát a Statek Kft. igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A mintavétel reprezentatív, a válaszadásra kijelölt háztartások címét véletlenszerűen választották ki. Az adatfelvételek kizárólag statisztikai célból készülnek, az egyedi adatokat bizalmasan kezelik, azok mások számára nem hozzáférhetőek.

 

A lakosság és az önkormányzat részére hétfőtől-csütörtökig 8 és 16.30, pénteken 8:00 és 14:00 között között a 06 80 200-766-os telefonszámon, vagy a piaac@ksh.hu címen adnak további felvilágosítást. A PIAAC-ról és a kutatásról további részletek itt.