Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Adyvárosi Tóparty

2014. augusztus 2-án, szombaton rendezik az I. Adyvárosi Tóparty-t az adyvárosi tó melletti füves területen, izgalmas programokkal…

 

„Az adyvárosi tó szlogenje akár az is lehetne: itt mindig történik valami” – utalt arra Serfőzőné Tóth Andrea, a Győri Művészeti és Fesztiválközpont igazgatója, hogy a tó környéke folyamatosan szépül, és egyre többen pihennek, kapcsolódnak ki itt.

 

A tó melletti füves terület kiváló rendezvényhelyszínné vált, ezt bizonyítja a szombati Tóparty is, melyről Radnóti Ákos ötletgazda, a városrész képviselője elmondta, minden korosztályt várnak az izgalmas és ingyenes programokra. A szánkózó domb előtt felállított színpadon 10 órakor kezdődik a muzsika, a Buborék együttes hívja „bogárbálba” a gyerekeket.

 

Az érdeklődők felszállhatnak az omnibuszra is, s a lovaskocsival bejárhatják a városrészt. Egész nap lesz vendéglátás, a jó ebédhez pedig cigányzenekar húzza. Délután a Country Arrabona együttes játszik, majd a Bogár Muzsika táncoltatja meg a gyerekeket többek között Nagy Bandó András káprázatos megzenésített költeményeivel. Ezután egy újabb győri együttes, az Arrabona Ensemble lép a színpadra, majd a Győri Nemzeti Színház népszerű művészének, Nagy Balázsnak előadását hallhatja a közönség, a színész egyébként műsorvezetőként is láthatjuk.

 

A nagy fénypontjaként pedig este 20 órakor az Apostol együttes koncertezik, akik nem csak az idősebb korosztályt hívják nosztalgiázni, hiszen a számos slágert szerzett zenekar a fiatalok körében is népszerű.

 

Serfőzőné Tóth Andrea hozzátette, gyermekjátszóteret is kialakítanak a tó partján interaktív játékokkal, ugrálóvárral, és eljön a gyerekek nagy kedvence, Thomas a gőzmozdony is. – számol be a Győrplusz.hu.