Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Buszváltozás

Október 1-től várhatóan három hétig módosul az 1 és 1/A jelzésű autóbuszjáratok közlekedése

 

A „Győr, Radnóti utca kikötése az 1. sz. főútig” elnevezésű projekt II. szakaszának keretein belül, a Liget utcának a Nyár utca és a Tél utca közötti burkolat átépítési munkálatai zajlanak. A Liget utcának a Nyár utca és a Tél utca közötti szakasza az autóbusz-forgalom elől teljes szélességében lezárásra kerül, ezért szükségessé válik az 1 és 1/A jelzésű autóbuszjáratok ideiglenes módosítása 2014. október 1-jétől, várhatóan 3 hétig.

 

A módosítások:

 

• az 1 és 1A jelzésű autóbuszjáratok a lezárás időtartama alatt Újváros, Nép utca, templom autóbusz-forduló irányába a Kossuth Lajos utca – Lencse köz – Gyepszél utca – Nyár utca – Liget utca terelőútvonalon, illetve Marcalváros irányába a Liget utca – Nyár utca – Gyepszél utca – Lencse köz – Kossuth Lajos utca terelőútvonalon közlekednek.

• A kivitelezés teljes időtartamára a Liget utca, Festő utca elnevezésű megállóhely-pár áthelyezésre kerül a Gyepszél utca 2. sz. épület elé.