Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Buszváltozás

Az ÉNYKK Zrt. tájékoztatja utasait, hogy az úthálózat-fejlesztési munkálatok előrehaladása következtében 2018. augusztus 15-én (szerdán) üzemkezdettől várhatóan novemberig a 8, 8B, 15, 15A jelzésű helyi autóbuszjáratok terelőútvonala az alábbiak szerint módosul a Pesti út egyirányúsítása miatt.

 

A 8, 8B jelzésű autóbuszjáratok Likócs felé a Stadion utca – Nagysándor József utca – állatkerti körforgalom – Nagysándor József utca – Ipar utca – 1-es főút – Szentvid utca – Pesti út útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Likócsi híd” és az „AUDI Aréna Győr” elnevezésű megállóhelyeket, de megállnak az „Ipar utca, ETO Park” megállóhelyen. A 8-as jelzésű autóbuszjáratok a Révai Miklós utca felé a Pesti út – Likócsi híd – Ipar utca – Nagysándor József utca – állatkerti körforgalom – Nagysándor József utca – Stadion utca útvonalon közlekednek, ezért nem érintik az „AUDI Aréna Győr” elnevezésű megállóhelyet, de megállnak az „Ipar utca, ETO Park” megállóhelyen.

 

A 15, 15A jelzésű autóbuszjáratok az AUDI gyár felé az Ipar utca – 1-es főút – Kardán utca útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Likócsi híd” és a „Dohány utca, Kenvéd Kft.” elnevezésű megállóhelyeket, de megállnak az „Íves utca” megállóhelyen. A 15A jelzésű autóbuszjáratok a Révai Miklós utca felé a Kardán utca – Pesti út – Likócsi híd – Ipar utca útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Dohány utca, Kenvéd Kft.” elnevezésű megállóhelyet, de megállnak az „Íves utca” megállóhelyen.