Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Forgalmi változás a Győrkőcfesztivál ideje alatt

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait, hogy 2017. június 29-én (csütörtökön) 23.00 óra és július 3-án (hétfőn) 4.00 óra között a Vaskakas Bábszínház szervezésében megrendezendő „10. Győrkőcfesztivál” miatt teljes szélességében lezárásra kerül a Zechmeister utcának a Virágpiactól a Bécsi kapu térig terjedő szakasza és a Rába kettős híd. A lezárás teljes időtartama alatt az 1, 1A, 2B, 8, 8B, 9, 11, 14, 14B, 19, 29 jelzésű helyi autóbuszjáratok az alábbi terelőútvonalakon közlekednek.

 

A Kossuth Lajos utca lezárása miatt még mindig a Bercsényi ligeten keresztül közlekedő 1-es és 1A járatok Újváros irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (keleti oldal) útvonalon közlekednek, nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér” megállóhelyet, de megállnak a Virágpiacon létesített ideiglenes megállóhelyen.

Marcalváros és Gyirmót irányába az 1 és 1A járatok az Erkel Ferenc utca – Dr. Róth Emil utca − Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga” és a „Zechmeister utca, Rába-part” megállóhelyeket, de megállnak az Erkel Ferenc utcában a Menház színpadnál, a jelzőlámpa előtt létesített ideiglenes megállóhelyen és a Munkácsy Mihály utca megállóhelyen.

A 8-as és 8B járatok Pinnyéd irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (keleti oldal) útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér”, megállóhelyet, de megállnak a Virágpiacon létesített ideiglenes megállóhelyen.

Likócs irányába a 8-as és 8B járatok az Erkel Ferenc utca – Dr. Róth Emil utca − Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga” és a „Zechmeister utca, Rába-part” megállóhelyeket, de megállnak az Erkel Ferenc utcában a Menház színpadnál, a jelzőlámpa előtt létesített ideiglenes megállóhelyen és a Munkácsy Mihály utca megállóhelyen.

A 2B, 11, 19 és 29 jelzésű járatok Révfalu irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (keleti oldal) útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér megállóhelyet, de megállnak a Virágpiacon létesített ideiglenes megállóhelyen.

Adyváros és Marcalváros felé a 9, 11 és 29 jelzésű járatok az Erkel Ferenc utca – Dr. Róth Emil utca − Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga” és a „Zechmeister utca, Rába-part” megállóhelyeket, de megállnak az Erkel Ferenc utcában a Menház színpadnál, a jelzőlámpa előtt létesített ideiglenes megállóhelyen és a Munkácsy Mihály utca megállóhelyen.

A 14 és 14B járatok Sziget és Újváros irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (keleti oldal) útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér” megállóhelyet, de megállnak a Virágpiacon létesített ideiglenes megállóhelyen.

Marcalváros irányába a 14 és 14B járatok az Erkel Ferenc utca – Dr. Róth Emil utca − Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga” és a „Zechmeister utca, Rába-part” megállóhelyeket, de megállnak az Erkel Ferenc utcában a Menház színpadnál, a jelzőlámpa előtt létesített ideiglenes megállóhelyen és a Munkácsy Mihály utca megállóhelyen.