Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Forgalmi változás a hétvégén

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait, hogy a Formula Student Hungary verseny miatt 2017. augusztus 19-én (szombaton) 8.00 órától 2017. augusztus 20-án (vasárnap) 22.00 óráig ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Győrben, a Hédervári úton, a Rónay Jácint utca és a Kálóczy tér közötti szakaszon, ami a 6, 11, 29, CITY jelzésű helyi autóbuszjáratok közlekedésében a következő változásokat okozza.

 

  • A 6-os jelzésű autóbuszok útvonala Sárás felé változatlan. Sárás felől az autóbuszok a Hédervári út – Rónay Jácint utca – Kossuth híd útvonalon közlekednek, ezáltal nem érintik a Széchenyi István Egyetem és a Kálóczy tér megállóhelyeket, viszont megállnak a Rónay Jácint utca 15. sz. épület előtt kialakításra kerülő ideiglenes megállóhelyen.
  • A 11-es jelzésű autóbuszok Bácsa felé a Jedlik híd – Kálóczy tér – Rónay Jácint utca – Szövetség utca útvonalon közlekednek, ezáltal nem érintik a Széchenyi István Egyetem megállóhelyet, viszont megállnak a Kálóczy tér és a Rónay Jácint utca megállóhelyeken. Bácsa felől az autóbuszok a Szövetség utca – Rónay Jácint utca – Kálóczy tér (az autóbuszok számára ideiglenesen kétirányúsítva!) – Jedlik híd útvonalon közlekednek, ezáltal nem érintik a Széchenyi István Egyetem megállóhelyet, viszont megállnak a Rónay Jácint utca 15. sz. épület előtt kialakításra kerülő ideiglenes megállóhelyen.
  • A 29-es jelzésű autóbuszok a Révai Miklós utca felől a Jedlik híd – Kálóczy tér – Rónay Jácint utca útvonalon közlekednek, ezáltal nem érintik a Széchenyi István Egyetem végállomást, viszont megállnak a Kálóczy tér és a Rónay Jácint utca megállóhelyeken. Visszafelé a járatok a Rónay Jácint utca 15. sz. épület előtt kialakításra kerülő ideiglenes megállóhelyről indulnak, majd a Kálóczy tér (az autóbuszok számára ideiglenesen kétirányúsítva!) – Jedlik híd útvonalon közlekednek a Révai Miklós utca felé.

A CITY jelzésű autóbuszok a Rónay Jácint utca 15. sz. épület előtt kialakításra kerülő ideiglenes megállóhelyről indulnak, majd a Rónay Jácint utca – Kossuth híd útvonalon közlekednek, ezáltal nem érintik a Széchenyi István Egyetem végállomást és a Kálóczy tér megállóhelyet. Visszafelé a járatok a Rónay Jácint utca megállóhelyig közlekednek.