Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Forgalmi változás Révfaluban

Megnyitották az Új Bácsai utat a Szabadrév utca és a 14-es számú főút között, mellyel egy időben a bekapcsolták a jelzőlámpás forgalomirányítást a 14. számú főúton.

 

Az új forgalmi rend szerint a 14-es számú főútról Vámosszabadi irányából nem lehet balra kanyarodni az Új Bácsai útra. A csomópontot érintő munkák tovább folytatódnak, tehát forgalomterelésre, sávlezárásra és sebességkorlátozásra továbbra is számítani kell. A teljes csomópontot és az új nyomvonalat június végén adják át a forgalom számára.

 

Felhívjuk valamennyi közlekedő figyelmét a kihelyezett közúti jelzések fokozott betartására, ezen belül kiemelten kérjük a gyalogosokat és a kerékpárosokat, hogy a munkaterületen a balesetek elkerülése érdekében az ideiglenesen kihelyezett tábláknak megfelelően közlekedjenek.

 

2017. április 27.