Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Forgalomkorlátozás

A Győr-Szol Zrt. felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a volt olajgyár területén zajló bontási munkák miatt ideiglenes forgalomkorlátozásra, helyenként teljes útlezárásra kell számítani Győrben 2016. július 21-én, csütörtökön 10 óra 50 perc és 11 óra 10 perc között a Bercsényi liget környékén.

A rendőrség által kiadott határozat értelmében a korlátozás az Erkel Ferenc utca, Semmelweis Ignác utca és a Bercsényi liget közötti szakaszon, valamint a Botond utca és Ecet utca kereszteződésében, továbbá a Bercsényi liget – Burcsellás Köz illetve az Akác utca – Simor János Püspök tér kereszteződésében lesz érvényben. Az említett időintervallumban a lezárt útszakaszokra minden gépjárműnek tilos behajtania.

Az érintett helyszíneken a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály és a Győri Város Rendőrkapitányság személyi állománya végzi a forgalomirányítást.