Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Forgalomkorlátozás a Vivicittá futás ideje alatt

A 2018. április 22-én megrendezésre kerülő Telekom Vivicittá Városvédő Futás sportrendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe:

 

2018. április 22-én 10.00 órától – 12.00 óráig Győrött, a Dunakapu tér – Móricz Zsigmond rakpart, - Kiss János u. – Batthyány tér – Bajcsy Zsilinszky út – Jókai út – Zechmeister út – Bécsikapu tér – Király út – Jedlik Ányos út – Dunakapu tér útvonalon.

A lezárt csomópontokban rendőri/jelzőőri irányítás biztosítja a biztonságos közlekedést.

A lezárt útszakaszokra mindennemű jármű behajtása tilos!

 

Autóbusz terelések:

2018. április 22-én (vasárnap) 10.10 és 10.40 óra között az 1A, 7, 8, 11, 14, 17B, 19A jelzésű autóbuszjáratok a következő terelőútvonalakon közlekednek.

 

  • Az 1A jelzésű autóbuszjárat Újváros felé a Szent István út – Munkácsy Mihály utca – Petőfi híd – Petőfi tér keleti oldala – Kossuth Lajos utca terelőútvonalon közlekedik, ezért nem érinti az Aradi vértanúk útja, szökőkút és a Zechmeister utca, Bécsi kapu tér megállóhelyeket, viszont megáll a Szent István úton, a Honvéd ligettel szemközt található ideiglenes megállóhelyen. Marcalváros felé az autóbuszjárat a Kossuth Lajos utca – Petőfi tér nyugati oldala – Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekedik, ezért nem érinti a Petőfi tér, zsinagóga és a Zechmeister utca, Rába-part megállóhelyeket, viszont megáll a Petőfi téren, a református templom mellett létesítésre kerülő ideiglenes megállóhelyen és a Munkácsy Mihály utcában.

 

  • A 6-os jelzésű autóbuszjáratok útvonala és megállóhelyei nem változnak, azonban néhány perces késések előfordulhatnak.

 

  • A 7-es és 19A jelzésű autóbuszjáratok Adyváros felől a Virágpiac helyett a Szent István úton át a Munkácsy Mihály utcába érkeznek, ezért nem érintik az Aradi vértanúk útja, szökőkút megállóhelyet, viszont megállnak a Szent István úton, a Honvéd ligettel szemközt található ideiglenes megállóhelyen.

 

  • A 8-as jelzésű autóbuszjárat Likócs felé az Erkel Ferenc utca – Dr. Róth Emil utca – Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekedik, ezért nem érinti a Petőfi tér, zsinagóga és a Zechmeister utca, Rába-part megállóhelyeket, viszont megáll az Erkel Ferenc utcában a Menház színpadnál, a jelzőlámpa előtt létesítésre kerülő ideiglenes megállóhelyen és a Munkácsy Mihály utcában. (Pinnyéd felé a várhatóan érintett időszakban nem közlekedik autóbuszjárat.)

 

  • A 11-es és 14B jelzésű autóbuszjáratok Bácsa illetve a Liget utca felé a Szent István út – Munkácsy Mihály utca – Petőfi híd – Petőfi tér keleti oldala – Híd utca terelőútvonalon közlekednek, ezért nem érintik az Aradi vértanúk útja, szökőkút és a Zechmeister utca, Bécsi kapu tér megállóhelyeket, viszont megállnak a Szent István úton, a Honvéd ligettel szemközt található ideiglenes megállóhelyen. Marcalváros felé az autóbuszjáratok az Erkel Ferenc utca – Dr. Róth Emil utca – Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a Petőfi tér, zsinagóga és a Zechmeister utca, Rába-part megállóhelyeket, viszont megállnak az Erkel Ferenc utcában a Menház színpadnál, a jelzőlámpa előtt létesítésre kerülő ideiglenes megállóhelyen és a Munkácsy Mihály utcában.

 

  • A menetrend szerint a Virágpiacról 10.15 órakor induló 19A jelzésű, illetve 10.30 órakor induló 17B jelzésű autóbuszok a Munkácsy Mihály utcai megállóhelyről indulnak változatlan időpontban, és nem érintik a Zechmeister utca, Rába-part megállóhelyet sem.