Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Forgalomkorlátozások az EDDA koncert idején

A Győri Rendőrkapitányság ideiglenes forgalomkorlátozást rendelt el a koncert idejére.

 

2019. július 20-án, szombaton 20:00 óra és 23:00 óra közti időben Győr, Új Kapu utca-Móricz Zsigmond rakpart kereszteződés és a Rónay Jácint utca – Dózsa György rakpart kereszteződés közti útszakaszon (Móricz Zsigmond alsórakpart és Kossuth híd). A lezárt útszakaszon a megadott időtartamban mindennemű jármű közlekedése tilos.

 

A megadott időben a 6-os jelzésű autóbuszok mindkét irányban terelőútvonalon közlekednek a 14-es főút - Széchenyi híd - Szövetség utca - Széchenyi István Egyetem (betérés a Jedlik hídnál lévő körforgalomig) - Hédervári út útvonalon. Emiatt nem érintik a Tartsay Vilmos utca (Vas Gereben utca), a Dunapart Rezidencia, a Dunakapu tér, a Rónay Jácint utca és a Kálóczy tér megállóhelyeket, viszont megállnak a Báthory út és a Széchenyi István Egyetem megállóhelyeken.

 

A koncert esőnapja július 21. vasárnap, 21.00 óra, Dunakapu tér. Ha a koncert esőnapon lesz, akkor aznap lesz a zárás.