Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Buszváltozás

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait,hogy a gázvezeték-rekonstrukciós munkálatok során kialakult „vis maior” helyzet miatt 2018. augusztus 10-én (pénteken) reggel 8.00 órától üzemzárásig a Mónus Illés utca a Nagy Imre út és a Szent Imre út között teljes szélességben lezárásra kerül.

 

Ezért a 2-es jelzésű autóbuszjáratok a Zöld utca felé is terelőúton, a Zrínyi utca (Bem tér) – Dr. Petz Lajos utca – Bartók Béla út – Szent Imre út – Magyar utca útvonalon közlekednek, és ideiglenesen nem érintik a „Zrínyi utca, kórház” – „Mónus Illés utca, virágbolt” – „Mónus Illés utca, Szent Imre út” megállóhelyeket,

helyettük a „Bartók Béla út, vásárcsarnok” megállóhelyen állnak meg.

 

A Révai Miklós utca felé az autóbuszok továbbra is a megszokott terelőúton közlekednek, várhatóan 2018. augusztus 31-ig.