Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Helyi menetrendi értesítés

Az ÉNYKK Zrt. értesíti a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2016. július 21-én (csütörtökön) várhatóan 10 óra 50 perc és 11 óra 10 perc között az Erkel Ferenc utcában a Semmelweis utca és a Bercsényi liget közötti szakaszon, valamint a Botond utca – Ecet utca kereszteződésben, továbbá a Bercsényi liget – Burcsellás köz illetve az Akác utca – Simor János püspök tere kereszteződésben a volt olajgyár területén zajló bontási munkák miatt forgalomkorlátozás lesz érvényben. A fenti időintervallumban a lezárt útszakaszokra minden gépjárműnek tilos behajtania, továbbá a lezárás miatt a környező utcákban is forgalmi torlódások várhatók. Emiatt a 8, 9, 11, 14B jelzésű helyi autóbuszjáratok a forgalmi helyzet függvényében operatívan kijelölésre kerülő terelőúton közlekednek, és a lezárás ideje alatt biztosan nem érintik az „Erkel Ferenc utca” elnevezésű megállóhelyet. A lezárás idején munkatársaik mindent megtesznek a menetrend szerinti közösségi autóbusz-közlekedés minél zökkenőmentesebb fenntartása érdekében. Az előforduló kellemetlenségek miatt az utasok megértését kérik.