Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Hirdetmény

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében a környezeti zaj értékeléséről és kezeléséről szóló 280/2004. (X. 20.) Korm. rendelet (a továbbiakban: rendelet) 11. § (7) bekezdésének megfelelően az alábbiakról tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot:

 

A KTI Közlekedéstudományi Nonprofit Kft. (a továbbiakban: KTI) a környezeti zaj értékelésérő és kezeléséről szóló 2002/49/EK irányelvben, valamint az irányelvet a hazai jogrendbe átültető 280/2004. (X. 20.) Korm. rendeletben és a 25/2004. (XII. 20.) KvVM rendeletben előírtaknak megfelelően elkészítette a nagyforgalmú közutakra (3 millió jármű/évnél nagyobb forgalmú országos közúti szakaszok) és a nagyforgalmú vasutakra (30 000 szerelvény/évnél nagyobb forgalmú vasútvonalak) vonatkozó stratégiai zajvédelmi intézkedési tervjavaslatokat.

 

A Győr városát érintő fő közlekedési létesítmények intézkedési tervjavaslatai, valamint a kapcsolódó szakmai anyagok az alábbi linkeken érhetők el:

M1 - Stratégiai zajvédelmi intézkedési terv
Győr-Moson-Sopron megye - Győr - Stratégiai zajvédelmi intézkedési terv - közút
Győr-Moson-Sopron megye - Győr - Stratégiai zajvédelmi intézkedési terv - vasút
Általános leírás
Műszaki dokumentáció

 

Az intézkedési tervekhez kapcsolódóan 2016. július 30-áig a jozsa.anita@gyor-ph.hu emailcímre várjuk a lakosság észrevételeit, javaslatait. A KTI a vélemények figyelembevételével véglegesíti az intézkedési terveket.

 

dr. Lipovits Szilárd

jegyző