Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Jegyek az uszoda megnyitójára

Az új városi uszoda ünnepélyes átadását 2014. december 20-án 15:00 órakor tartják, amelyre korlátozott számban ingyenes belépőjegyek kaphatók a Baross úti Látogatóközpontban 2014. december 18. csütörtök 13.00 órától nyitvatartási időben.

 

A Radnóti úti sporttelepen, az új pinnyédi híd szomszédságában megépült, ötven méteres medencét is magában foglaló létesítményt a lakosság december 15-től próbálhatta ki, december 17-től pedig rangos úszóversenynek ad otthont.

 

A szombati megnyitó ünnepségen Borkai Zsolt polgármester, Bogisich Ferenc a QP. Zrt. tulajdonosa, Gyurta Dániel úszó olimpiai bajnok és Csay Renáta maratoni kajak világbajnok mond köszöntőt. A programban színpadra lép Bede Fazekas Csaba a Győri Nemzeti Színház művésze a medencében pedig láthatjuk a GYVSE szinkronúszóit, bemutató vízilabda mérkőzésen vízre száll többek között Takács Orsolya, Kisteleki Dóra és Horváth Anna a női, Biros Péter és Hosnyánszky Norbert a férfi vízilabdázás kiválóságai, de itt lesz Benedek Tibor és Kemény Dénes, valamint Kiss László úszó szövetségi kapitány is. Az úszó váltóversenyen olyan olimpikonokat láthatunk, mint Jakabos Zsuzsanna, Güttler Károly, Gyurta Dániel és Takács Krisztián.

 

Csütörtökön 13.00 órától a Győri Látogatóközpont Tourinform irodájában kaphatók majd korlátozott számban az ingyenes belépőjegyek, személyenként négy darab igényelhető a készlet erejéig.

 

Az ünnepségre érkezők a Radnóti úton megépült új körforgalomtól a pinnyédi hídra vezető út mentén, valamint az uszoda előtti parkolóban tudnak megállni. A létesítményben a megnyitót követően az I. Győr Open Swim Cup döntői kezdődnek.