Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Két napra lezárják az M19-es utat

Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete beruházásában épül Győrszentiván városrészben a Kálmán Imre utca vonalában az M19-es autóutat áthidaló gyalogos felüljáró. Jelenleg sebességkorlátozás van érvényben az M19 autóúton az építkezés miatt - azonban a szerkezetépítés végrehajtása , a közlekedők biztonsága érdekében az autóutat két napra lezárják a forgalom elől 2019. május 24-én (péntek) 07.00 óra és 25-e (szombat) 22.00 óra között.

 

Az útlezárással érintett munkaterületre mindennemű járművel tilos lesz a behajtás!

 

Terelőútként M19 autóút – 813. sz. főút – M1 autópálya útvonal lesz kijelölve az útzár ideje alatt. A Győrszentiván városrészen belül a Felüljáró út használható lesz, azonban az M19 autóút lehajtói közül csak a Győr-Belváros irányába tartó ágak lesznek használhatók. – közölte Máthé-Tóth Péteraz intézmény sajtószóvivője.