Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Kihelyezett hulladékudvar Révfaluban

A háztartásokban összegyűlt hulladékok szelektív elhelyezését teszi lehetővé szombaton a GYHG Nonprofit Kft. Révfaluban.

 

Dr. Somogyi Tivadar, és Fekete Dávid a városrész önkormányzati képviselői közölték, hogy a sikeres program újabb állomása Révfalu lesz. A kihelyezett hulladékudvar lehetőséget ad a kulturált, az utcaképet nem csúfító lomtalanítás megtartására.

 

A lakók 2014. szeptember 13-án, szombaton 8 és 18 óra között a Rónay Jácint út és a Szövetség út találkozásánál lévő ingatlanon helyezhetik el feleslegessé vált holmijukat. Az helyszínt a Rónay Jácint út felől lehet megközelíteni.

 

A szolgáltató felhívja a lakosság figyelmét, hogy veszélyes hulladéknak számító anyagokat nem lehet elhelyezni, erre az állandó helyen működő hulladékudvarokban van lehetőség.

 

Az elektronikai, fém, papír, műanyag hulladékokat, nyesedéket, építési törmeléket, csomagoló anyagokat, bútorokat, berendezési tárgyakat szétválogatva veszik át a GYHG Kft. munkatársai.

 

A hulladék lerakására a győri lakosok, a Győrben szemétszállítási díjat fizetők jogosultak. Jogosultságukat igazolhatják a hulladékszállítási díj befizetéséről szóló számlával. Azok, akiknek ilyen nincs, mert a társasházuk közösen fizet, a korábban kiadott Győr Kártyával vagy lakcímkártyával illetve személyigazolvánnyal érkezzenek!