Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Megemlékezés az örmény Genocídium 102. évfordulóján

Győr Megyei Jogú Város Örmény Nemzetiségi Önkormányzata 2017. április 28-án 19 órai kezdettel tartja meg a Genocídium 102. évfordulója alkalmából rendezendő ünnepség programját az Önkormányzat székhelyén ( Győr, Liszt  Ferenc u. 1.).  A rendezvény az 1915-1917 között az örménységet ért tragédiára, a népirtás során elpusztítottaknak és szülőföldjükről elűzötteknek állít emléket, mint eddig minden évben. A rendezvényen az örmény genocídium képeit állítják ki, valamint a résztvevők kóstolással egybekötött ízelítőt kaphatnak az örmény gasztronómia ízeiből is. A rendezvény ingyenes, melyre az Örmény Nemzetiségi Önkormányzat szeretettel vár minden kedves érdeklődőt!