Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Megújuló járdák

A győri belvárosi járdák újabb szakaszai kaptak térkő burkolatot, Fekete Dávid alpolgármester és Prédl Antal, az útkezelő szervezet vezetője szerdán délután 450 méternyi gyalogutat adott át hivatalosan is a forgalomnak.

 

Az alpolgármester elmondta, a járdafelújítás évek óta zajló, folyamatos program, ezúttal 23 millió forintot fordított a város a Teleki és Árpád úti munkákra. A nagy gyalogosforgalmú Árpád úton lekövezték a páros oldali járdát a Teleki és a Czuczor Gergely, valamint a Jókai és a Munkácsy utak között.

 

A Teleki úton 90 méternyi szakaszt tettek rendbe az Árpád úttól a Szent István útig. Prédl Antal a sok helyen már balesetveszélyes aszfaltot felváltó új burkolatról dicséreteként azt mondta el, a beton térkő esztétikus és könnyen javítható.