Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Ottófi Rudolfra emlékezünk

Halottak Napja alkalmából a győri önkormányzat nevében dr. Somogyi Tivadar, Fekete Dávid és Radnóti Ákos alpolgármesterek emlékeztek az egykori győri alpolgármesterre és barátra, dr. Ottófi Rudolfra, aki hosszan tartó betegség után, 2011-ben hunyt el. A megemlékezés során a városvezetők koszorút helyeztek el és mécsest gyújtottak a sírnál.

 

Az 1950-ben született Ottófi Rudolf 1977 óta élt Győrben. A Széchenyi István Egyetemen tanított, az önkormányzatban pedig Bácsa, Kisbácsa és Sárás érdekeit képviselte. 2006-ban és 2010-ben is alpolgármesternek választották. A közgyűlés halála után posztumusz díszpolgári címmel is elismerte a városért és a győriekért végzett lelkiismeretes, segítőkész munkásságát.