Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Szabad a fürdés az Aranyparton

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Győri Járási Hivatala határozatban értesítette a Győr-Szol Zrt.-t., hogy a társaság kezelésében lévő győri Aranypart I. szabad strandon az árhullám levonulását követően vett vízminták vizsgálati eredménye megfelelt a természetes fürdővizek minőségi követelményeiről valamint a természetes fürdővizek kijelöléséről és üzemeltetéséről szóló jogszabályokban meghatározott követelményeknek. (Az Aranypart II. fürdőhelyet az áradás nem érintette, így azt a fürdőzők eddig is használhatták.)

A hatósági határozat értelmében a győri Aranypart I. szabad strandon 2016. július 23-tól a fürdés ismét szabad, a tiltó táblákat a partokról az üzemeltető eltávolítja.