Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Táblák jelzik Adyváros városrészt

A város négy forgalmas pontján helyezték el azokat a táblákat, amelyek Adyváros városrészt hirdetik…

 

Radnóti Ákos a városrész egyik önkormányzati képviselője kifejtette, az elmúlt években rengeteg fejlesztés történt a területen, így egyre több ember fogalmazza meg, hogy jó Adyvárosban élni. A lokálpatriotizmus további erősítése érdekében döntöttek a táblák kihelyezése mellett, amelyekhez hasonlók már Győr több városrészében állnak. Radnóti Ákos hozzátette, körzetében a Barátság Park és az Adyvárosi tó mellett található ilyen tábla.

 

Szabó Erik a városrész másik önkormányzati képviselője körzetében a Tihanyi Árpád – Földes Gábor körforgalomba és a Kuopio park melletti körforgalomba helyeztek ki városrészi táblákat. Mint mondja, az összességében négy helyszín egy-egy jelentős fejlesztés mellett található, ezzel is ráirányítva a figyelmet a városrész dinamikus fejlődésére. Hozzátette, a Kuopio körforgalom közepén látható tábla-együttes érdekessége, hogy a felirat több irányban is olvasható.