Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Tájékoztatás – Iparűzési adóbevallási határidő

Tájékoztatás – Iparűzési adóbevallási határidő

Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Adóügyi Osztálya felhívja Tisztelt Adózók figyelmét, hogy a 2015. évi helyi iparűzési adóbevallások beadásának törvényes határideje 2016. május 31. A bevallások beadására az idei évtől kezdődően elektronikus úton is van lehetőség.


Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy az elektronikusan benyújtott bevallásokat érvényes meghatalmazás nélkül nem áll módunkban elfogadni. Meghatalmazások elkészítésére a www.gyor.eado.hu honlapon van lehetőség, ügyfélkapus bejelentkezést követően.


Az adóegyenleg-lekérdező rendszer működéséről, iparűzési adóban az elektronikus ügyintézésről bővebb információ, valamint az iparűzési adóbevallási nyomtatványok a www.ekozig.gyor.eu honlapon találhatóak.


Adóügyi Osztály