Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – Pünkösd

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő:

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

 

 

Ügyfélszolgálatok

2015. május 25-én, Pünkösd hétfőn a Győr-Szol Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. személyes ügyfélszolgálatai és a telefonos ügyfélszolgálat egységesen zárva lesznek.

 

 

Parkolás - Győr

 

Jókai és Révai parkolóház

A Jókai és a Révai parkolóházakat folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet igénybe venni.

 

 

Győr – Utcai fizető parkolók

2015. május 24-én és május 25-én Pünkösd hétfőn Győrben az utcai fizető parkoló hálózat beállói díjfizetés nélkül vehetőek igénybe.

 

 

Vásárcsarnok

2015. május 24-én és május 25-én a vásárcsarnok zárva lesz.

 

Sportingatlanok

2015. május 24-én vasárnap és május 25-én Pünkösd hétfőn a Győr-Szol Zrt. üzemeltetésében lévő sportlétesítmények - Magyar Vilmos uszoda, Rozgonyi úti teniszpálya, Örkény utcai műfüves pálya, Bercsényi Liget műfüves pálya, Bercsényi Liget KRESZ-park – egységesen zárva lesznek.

A Barátság sportparkban az épület zárva lesz, a futópálya, az erősítőgépek és a játszótér használható.

 

 

Győr – Köztemetők

A Győr-Szol Zrt. üzemeltetésében lévő Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és a Koroncói úti köztemetők egységesen 7 és 20 óra között látogathatóak.

A Győr-Szol Zrt. ünnepi szolgáltatásairól és nyitva tartásairól további információ a www.gyorszol.hu weboldalon található.

 

 

Lakossági hulladékszállítás

A GYHG Nonprofit Kft. működési területén a lakossági hulladékszállítás 2015. május 24-én és május 25-én Pünkösd hétfőn változatlanul, a Hulladéknaptárban meghirdetett módon működik.

A hulladékszállításban érintett szolgáltatási helyeken, a megszokottak szerint reggel 6 órára kérjük az ingatlan elé ürítésre kitenni a kukákat, mert érkezni fog a hulladékgyűjtő autó.

 

 

Hulladékudvarok

A GYHG Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő hulladékudvarok 2015. május 24-én és május 25-én Pünkösd hétfőn egységesen zárva lesznek.