Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Tavaszi nagytakarítás Marcalváros I-en

Kihelyezett szelektív hulladékudvar várja a lomjaiktól megszabadulókat április 26-án a Kovács Margit iskola udvarán…


A Győr-Szol Zrt. Borsi Róbert önkormányzati képviselő kezdeményezésére a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezése érdekében gyűjtőpontot üzemeltet 2014. április 26-án, szombaton 8-18 óra között a Kovács Margit Általános és Szakképző Iskola (Répce u. 2.) udvarán.


Itt elhelyezhetők elektronikai, fém, papír, műanyag hulladékok, nyesedék, építési törmelék, csomagolóanyagok, bútorok, berendezési tárgyak (kivéve a veszélyes hulladéknak számító anyagok).


A hulladék elhelyezéshez a korábban kiadott Győr kártya, vagy lakcímkártya, illetve hulladékszámla szükséges. A lomtalanítás a rendőrség és a közterület-felügyelet kiemelt biztosítása mellett zajlik.