Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Tuskómarás

A városi faállomány kezelőjeként a Győr-Szol Zrt. folyamatosan végzi a tuskómarást. A munka során a kertészek nagy teljesítményű traktorra szerelt maróberendezéssel eltávolítják a balesetveszélyt jelentő és a határozati fakivágásokból visszamaradt fák tuskóinak földfelszín feletti részét. A beavatkozásnak köszönhetően megszűnik a tuskó miatti elbotlás, elesés veszélye, a gyökérről sarjadó hajtások növekedése mérséklődik vagy abbamarad és a közterületek rendezettebb képet mutatnak. A tevékenység program szerint zajlik, a tuskómaró traktorral minden városrészben találkozhatunk.

 

A tuskómarás alkalmanként, rövid időre járhat a parkolóhelyek igénybevételével és a forgalom korlátozásával. Ezzel együtt a Győr-Szol Zrt. a saját lehetőségein belül mindent megtesz annak érdekében, hogy a munkát a közlekedés és a lakosság lehető legkisebb mértékű zavarásával hajtsa végre. A szolgáltató külön megköszöni a lakosság türelmét, megértését.