Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Újabb tanulást segítő tablet a Győri Segélyalapból

Nyikus Krisztián, a Lekri Group Kft. ügyvezetője felajánlásának köszönhetően, a Győri Segélyalap ez alkalommal egy adyvárosi fiatal tanulmányait támogatja. A tabletet Radnóti Ákos alpolgármester, a városrész önkormányzati képviselője adta át.

 

„A tizenkilenc éves Ricsi a Bárczi Gusztáv Készségfejlesztő Iskola, Kollégium diákja volt, aki szeretne tovább tanulni, és bejutni a Fogyatékossággal Élők Átmeneti és Napközi Otthonába. Az eszköz a tanulásban, fejlődésben lesz segítségére.” – mondta Radnóti Ákos.

 

A képviselő hozzátette, „Jó érzéssel tölt el, hogy a győriek összefogásának köszönhetően segíthetjük a nehéz helyzetbe került diákokat, családokat, és támogathatjuk a koronavírus elleni küzdelmet. A Dr. Dézsi Csaba András polgármester által életre hívott Győri Segélyalapnak hála, egyre szélesebb körben tudunk segíteni.”