Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Vagyonvédelmi bemutató Győrben

A szervezők a rendezvénnyel a lakosság figyelmét szeretnék felhívni a biztonság megteremtésének fontosságára…

 

A Győri Rendőrkapitányság és a Foglalkoztatást Elősegítő Oktató Tanácsadó Kft. szeptember 12-én és 13-án rendezi meg a III. Személy- Vagyonvédelmi és Biztonságtechnikai bemutatót a Győr Plázában. A rendezvényt a program fővédnöke Borkai Zsolt polgármester nyitotta meg pénteken, majd Csizmadia Gábor dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, Győr-Moson-Sopron Megyei rendőr-főkapitány mondott köszöntőt.

 

Az immáron harmadik szakmai napon 20 kiállító képviselteti magát. A szervezők a rendezvénnyel a lakosság figyelmét szeretnék felhívni arra, hogy a biztonság megteremtése odafigyeléssel, időnként anyagi ráfordításokkal jár. A bemutatóval a rendőrség igyekszik segíteni a kommunikációt a szakemberek és az érdeklődők között, és ráirányítani a figyelmet biztonságunk megteremtésének fontosságára. További részletek itt olvashatók!