Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Változik a belvárosi közlekedés

2015. március 10-től több belvárosi utca forgalmi rendje változik meg ideiglenesen…

 

Az Apáca utcában folyó csatornaépítés és a Bástya utcában zajló útépítés miatt több egyirányú utca forgalmi rendjét szükséges megváltoztatni ideiglenes jelleggel. – tájékoztatott Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvivője.

 

Az Apáca utcának a Teleki út és Álom köz közötti szakasza csatornavezeték csere miatt le lesz zárva, ezzel egy időben pedig a Bástya utcában újítják fel az utat a Vörösmarty utca és Teleki út között. Mindkét munka lezárással jár, így azonban a környék közlekedése ellehetetlenülne. Ezért a Bástya utca és Apáca utca környéki forgalmat a Bástya utca - Álom köz - Apáca utca egyirányúsított rendszerre irányítják, ami azzal jár, hogy az Apáca utca Újkapu utca és Álom köz közötti szakasz egyirányúsítása megfordul!

 

Feloldják a Teleki út egyirányúsítását a Liszt Ferenc utcától a Bástya utcáig, ezzel az Újkapu utca - Liszt Ferenc utca - Teleki út útvonalon keresztül közelíthető meg autóval a gyalogoszóna keleti oldala (Széchenyi tér - Apáca utca - Jedlik utca), a Rákóczi utca és a Vörösmarty utca.

 

A fenti kivitelezésekkel együtt ivóvíz és gázvezeték csere zajlik a Teleki úton a Bástya utca és Kisfaludy utca közötti szakaszon. A munkavégzés mellett útszűkületre és 5-10 perces lezárásokra kell számítani.

 

A bevezetett változtatások várhatóan április végéig maradnak érvényben. Az útkezelő szervezet a közlekedők megértését, türelmét kéri.