Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Véget ér a zártkerti hulladékszállítás

Október elsején hivatalosan véget ér a zárt kerti hulladékok elszállításának időszaka. A Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. október 1-én, hétfőn szállítja el utoljára a hulladékot az ideiglenes szolgáltatási területen lévő ingatlanoktól. Az általános szabálytól eltérően, de a megszokott szállítási naphoz igazodva az utolsó gyűjtés napja Győrszentivánon október 2-a, kedd, Sáráspusztán szeptember 27-e, csütörtök. A Fehérvári úti kertek esetében a vegyes hulladék szállítás utolsó gyűjtési napja szeptember 29-e, szombat lesz.

 

Az elmúlt évek tapasztalata, hogy a tulajdonosok az októberi jó időt kihasználva tovább használják kiskertjeiket, illetve sokan életvitelszerűen laknak ezeken a területeken. Azok, akik ezt kérik, a telkekhez legközelebb eső hulladékudvarokban, a speciálisan erre rendszeresített 1100 literes bobr edényekben október elseje után is elhelyezhetik a keletkező hulladékot. Erre a célra kizárólag a korábban megvásárolt vagy az ügyfélszolgálati irodákban beszerezhető, szürke színű, GYHG-logóval ellátott zsákokat lehet felhasználni!

 

Fontos: csak azok a felhasználók helyezhetik el a hulladékudvarokban a zsákokat, akik ezt a GYHG Nonprofit Kft.-től előzetesen, írásban kérik, és a GYHG-tól kapott engedélyező levelet a hulladékudvarban bemutatják! A kérelmeket elküldhetik e-mailben az info@gyhg.hu címre, vagy postai úton a 9002 Győr. Pf.: 78 címre, illetve személyesen leadhatják levelüket az Orgona utcai vagy a Jókai utcai ügyfélszolgálati irodában. Az ügyfélszolgálati irodákban plusz zsákok is igényelhetőek az engedély bemutatásával, a zárt kerti zsákok vásárlásra vonatkozó, már ismert áron és feltételekkel.