Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Buszváltozás

Az Útkezelő Szervezet tájékoztatása szerint 2016. május 2-tól (hétfő) felújítják a Mónus Illés úton a Zrínyi úti csomópontnál lévő autóbusz megállóhely burkolatát és a hozzá kapcsolódó járdát. A felújítás idejére a megállóhely ideiglenesen a csomópontnak a Zrínyi úti ágára lesz áthelyezve. A megállóhely áthelyezése csak a Szabadhegy irányába közleledő járatokat érinti, a belváros felé közlekedő buszokat a korlátozás nem érinti.

A kivitelezés várhatóan két hétig tart.
Így z ÉNYKK Zrt. értesíti az utasokat, hogy 2016. május 2-án (hétfőn) 09.00 órától várhatóan 2 hét időtartamra felújítási munkálatok miatt a 2-es jelzésű helyi autóbuszjáratok „Mónus Illés utca, virágbolt”elnevezésű megállóhelye a „Zöld utca, Szőnyi Márton utca” végállomás felé ideiglenesen áthelyezésre kerül a Mónus Illés utca 31. számú épület elől a Zrínyi utca 66. számú ház előtti útszakaszra.