Váltás normál módra en | de | sk | ru

Közeledik a Győri Advent

Az idei Advent során találkozhatunk a már népszerűvé vált programokkal, mint a fényjáték, a Dunakapu téri korcsolyapálya, vagy a hangulatos koncertek. Király Viktor az esemény sajtótájékoztatóján adott ízelítőt decemberi, Király Lindával közös estjéből. Az ünnepi időszakot ezúttal is a Szilveszteri Városi Vigasságok zárja le.

Tovább

KSH felmérés Győrben

A Központi Statisztikai Hivatal Győr településen kötelező  adatszolgáltatáson alapuló  mezőgazdasági összeírást hajt végre…

Tovább

Nemzetiségekért díj

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése javaslattételi felhívást tesz közzé „Nemzetiségekért” díj 2019. évi adományozására.

Tovább

Felhívás Beszélgető Hálózatban való részvételre

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a Győriek Egészségéért Közhasznú Egyesülettel együttműködésben nyugdíjas önkéntesek jelentkezését várja, akik szívesen vállalnának heti egy alkalommal beszélgetést egy magányos, idős embernél.

Tovább

Lezárás a Bajcsy-Zsilinszky úton

A Belvárosban a Bajcsy-Zsilinszky út és Arrabona udvar sarkán beszakadt az úttest egy áruszállító kamion alatt, ezért 2019. november 11-én, a reggeli órákban lezárták az útszakaszt. - a műszaki mentést követően az útzárat feloldották...

Tovább

Tájékoztatás az alakuló üléssel kapcsolatban

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése alakuló ülésével összefüggésben a Városháza épületébe történő bejutásról, valamint az épületben tartózkodásról és az épületből történő kilépésről...

Tovább

Felhívás

A Győr Városi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával évente kitüntetést adományoz a Győr város területén, az egészségfejlesztésben és a drogprobléma kezelésében kiemelkedő munkát végző 2 szakember munkájának elismerése céljából.

Tovább

Tájékoztató szolgáltatásokról és nyitva tartásokról – November 1.

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatása

Tovább

Ideiglenes menetrendi változás

Győr - temetői járatok közlekedési rendje 2019. november 1-jén

Tovább

Buszváltozás

CITY jelzésű buszok terelése 2019. október 28-tól...

Tovább

Pénteken nyílik a parkolólemez a győri vásárcsarnoknál

Megnyílik az autósok előtt a győri vásárcsarnok mellett elkészült parkolólemez. A létesítmény rendelkezik jogerős használatbavételi engedéllyel, így már a vásárcsarnok felújításának befejezése előtt, 2019. október 18-án, péntek reggel 8 órától használatba vehetik a közlekedők.

Tovább

Ingyen fogadják a cégek szelektív hulladékát Sashegyen

Ingyenesen szállíthatják be a szelektíven gyűjtött hulladékot a vállalkozások és intézmények 2019. október 21-től, hétfőtől a győr-sashegyi hulladékkezelő központba.

Tovább

Forgalmi változás

Két körforgalom építése kezd a végéhez érni, így a forgalomkorlátozások is megszűntek. Október 14-én hétfőtől viszont szennyvíz csatorna-javítás miatt lezárják a Zechmeister út – Munkácsy úti körforgalomnak a Munkácsy út felé kihajtó ágát.

Tovább

Áramszünet

Az E.On értesítője a győri kimaradásokról:

Tovább

Megnyílik a vásárcsarnok

2019. november 15-től látogatható a megújult vásárcsarnok…

Tovább

89 éves lenne Török István

Az 1956-os forradalom győri eseményeinek kiemelkedő alakja volt. Az emigrációból az amnesztia reményében tért haza, ehelyett letartóztatták, majd kivégezték. Török Istvánra születésének 89-ik évfordulóján emlékezett a város…

Tovább

Hogyan védhetjük gyermekeinket korunk veszélyeitől?

A gyermeknevelést támogató előadást november 20-án rendezik, amelyre a szülőket várják. Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Tovább

Megalakult a közgyűlés

A városi közgyűlés 2019. november 7-én tartotta alakuló ülését.

Tovább

Közlekedési változások

A Bárka utca – Hattyú utca kereszteződésében csomóponti átalakítás, míg az Ipar úton csatornafedelek cseréje miatt kell forgalmi változásra számítani.

Tovább

Hulladékudvarok téli nyitva tartása

A GYHG Nonprofit Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy a hulladékudvarok 2019. november 4-től a téli nyitvatartási rend szerint látogathatóak.

Tovább

Temetői információk a kegyeleti megemlékezésre

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatása

Tovább

Az ’56-os hősökre emlékezett a város

Az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeire és hőseire emlékező ünnepséget szerdán délelőtt a Bisinger sétány Golgota emlékművénél tartották…

Tovább

Takarítás a mélygarázsban

A Győr-Szol Zrt. értesíti a közlekedőket, hogy Győrben a Dunakapu mélygarázs 2019. október 21-én takarítás miatt korlátozott kapacitással üzemel.

Tovább

Lőgyakorlat

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred értesíti a lakosokat, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren november 5-6-án, 08.00-18.00 óra között, 19-én és 26-án 08.00-15.00 óra között éleslövészetet hajtanak végre.

Tovább

Önkormányzati Választás 2019 - Napközbeni jelentések

Részvételi adatok, előzetes eredmények - Győr

Tovább

1 2 3 4 ... 264 265 266