image
image
image
image
image
image
image
image

Fekete Dávid

1989. február 18-án születtem Győrött. 2007-ben kitűnő érettségi vizsgát tettem a Révai Miklós Gimnáziumban. 2010 nyarán kiváló minősítésű diplomát szereztem a Budapesti Corvinus Egyetem Társadalomtudományi Kar nemzetközi tanulmányok alapszakán. Szakmai gyakorlatomat 2009-ben a Magyar Köztársaság Müncheni Főkonzulátusán végeztem. 2010 áprilisában I. helyezést értem el a Tudományos Diákköri Konferencia (TDK) nemzetközi tanulmányok szekciójában, 2011 áprilisában pedig II. helyezett lettem az Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) nemzetközi tanulmányok szekciójában. Német és angol nyelvből felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem.

 

Jelenleg Budapesti Corvinus Egyetem Társadalomtudományi Kar nemzetközi tanulmányok mesterszakának hallgatója vagyok.

 

Már hosszú ideje érdeklődöm a közélet iránt, mind az általános, mind pedig a középiskolában a diákönkormányzat elnökeként tevékenykedtem, az egyetemen pedig a Társadalomtudományi Kari HÖK titkára voltam. A Fidelitasnak 2004, a Fidesznek pedig 2007 óta vagyok tagja, 2009 óta a Győri Fidelitas ügyvezető alelnöke, 2011 óta a Győr-Moson-Sopron Megyei Fidelitas elnöke. 2010 januárja és szeptembere között Győr Megyei Jogú Város Közgyűlése Városstratégiai Bizottságának külsős tagja voltam.

 

2010 májusa óta Borkai Zsolt országgyűlési képviselő parlamenti titkáraként dolgozom. 2010. október 3-án a győri 2. számú egyéni választókörzetben a szavazatok 60%-ával önkormányzati képviselővé választottak. Önkormányzati képviselőségemhez kapcsolódóan ellátom a Pénzügyi Bizottság alelnöki, Győr-Újváros Településrészi Önkormányzat elnöki és a Fidesz frakció frakcióvezető-helyettesi tisztségét.