Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Ideiglenesen bezár a Jókai parkolóház

Nagyjavítási munkálatok kezdődnek Győrben, a Jókai parkolóházban. A már közel 15 éve működő létesítményben halaszthatatlanná váltak olyan karbantartási munkálatok, melyek csak az üzemelés átmeneti felfüggesztésével kivitelezhetőek.

 

Ezért szeptember 28-án, pénteken 15 órától már csak kihajtani lehet a parkolóházból, a behajtási lehetőség megszűnik. Az épületet legkésőbb szeptember 30-án 12 óráig minden járműnek el kell hagynia, a kihajtásra ezt követően már nem lesz lehetőség.

 

A bérleti szerződéssel rendelkező ügyfelek a változásról írásban értesítést kaptak, számukra az üzemeltető a Révai parkolóházban illetve a Dunakapu mélygarázsban biztosít parkolási lehetőséget az átmeneti időszakban. A felújítás ideje alatt a Jókai parkolóház használatára érvényes bérlettel rendelkező járművezetők plasztikkártyája a felszíni fizető parkolóhálózat igénybevételére is jogosít.

 

A rekonstrukciós munkálatok során kijavítják a feltöredezett padozatot és kopóréteget, helyreállítják a sérült vízzárásokat, és ahol szükséges, más, lokális javításokat is elvégeznek.

 

A Jókai parkolóházat várhatóan október 8-án, hétfőn reggel 6 órától vehetik ismét birtokba a járművezetők.