Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Közlekedési változások

A Bárka utca – Hattyú utca kereszteződésében csomóponti átalakítás, míg az Ipar úton csatornafedelek cseréje miatt kell forgalmi változásra számítani.

 

A Bárka utca (Új Bácsai út) – Hattyú utca kereszteződését körforgalmú csomóponttá építi a csatlakozó ingatlanfejlesztő beruházója a biztonságosabb és könnyebb közlekedés érdekében. A munkaterületen belül az útpálya felét az építkezés miatt elkorlátolták a forgalom elől, az autókat egy ideiglenes burkolaton kialakított sávokon át vezetik a Bárka utcában. A mellékirányú ágakat lezárták a forgalom elől a kivitelezés idejére. A körforgalom építése várhatóan 2020 februárjában fejeződik be. – közölte 2019. november 5-én, kedden Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvivője.

 

A szóvivő egy másik változásra is felhívta a figyelmet: Csatornafedeleket cserélnek az Ipar úton a Fehérvári út és a Pusztaszeri út közötti szakaszon, ezért a párhuzamosan futó két sáv helyett szakaszosan csak egy forgalmi sáv járható Gyárváros irányába.