Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Megoldódott a csapadékvíz elvezetése

A Kismegyeri út csapadékvíz elvezetése csak részben volt megoldott, ezért a meglévő árok helyére zárt rendszert építettek több mint 100 méteren…

 

„A nagy esőzések idején az utca alacsonyabban fekvő részén gondot okozott a nem megfelelő elvezetés, a víz befolyt az udvarokra.” – kezdte Diligens Tibor a városrész önkormányzati képviselője. Hozzátette, a problémát sikerült orvosolni, méghozzá esztétikus módon, a zárt rendszer kiépítésével.

 

„A korábbi árok helyére 111 méter hosszon építettük ki a zárt rendszert, több helyen víznyelőkkel és a meglévő rendszerre csatlakoztatással.”  - fejtette ki Prédl Antal a győri Útkezelő Szervezet vezetője. Az önkormányzati finanszírozású beruházás értéke 14,5 millió forint.