Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Szúnyoggyérítés - földön és levegőben

A Győr-Szol Zrt. – amennyiben nem szól közbe az időjárás – 2016. augusztus 25-én, csütörtökön folytatja a légi kémiai szúnyoggyérítést Győrben, az alkonyati órákban. A gyérítés a Rába és a Holt Rábca árterét, a Püspökerdő, az Aranypart I. és Aranypart II., Révfalu, Bácsa, Győrszentiván, Likócs, Károlyháza, Gyirmót, Góré-dűlő, Rabkert, a Holt-Marcal valamint a Szúnyog sziget területét érinti, összességében több mint 1770 hektáron.

 

A légi beavatkozást ugyanezen a napon földi melegködös gyérítés egészíti ki Gyirmót, a Nádorvárosi köztemető, Góré dűlő, Rabkert, a Holt-Marcal, a Marcalvárosi kiserdő, Győrszentiván és Pinnyéd egyes részein. A szerkezet működése zajhatással jár, ezért a szolgáltató kéri a lakosság elnéző türelmét.