Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Új bérletek a Magyar Vilmos Uszodában

A Magyar Vilmos Uszoda népszerű a vizes sportok kedvelői között, a létesítményt a lakosság mellett több sportegyesület is használja, és ugyanitt történik az óvodások úszás oktatása is. Az uszodában folyamatosak a vízi gépészeti fejlesztések, valamint a komfortot emelő beruházások.

 

Augusztus elsejétől az üzemeltető az elmúlt időszak tapasztalatait figyelembe véve a jegy és bérletár kialakításának módját az uszodákban és a fürdőkben általánosan alkalmazott árképzéshez igazítja. A napijegyek árai nem változnak, az új bérletekkel pedig bővebb szolgáltatások vehetőek igénybe.

 

A Magyar Vilmos Uszoda most változó jegy és bérlet struktúráját 2012-ben határozták meg. Az elmúlt több mint négy év során számtalan olyan lakossági észrevétel érkezett, amelyeket beépítettek a létesítmény augusztus elsejétől érvényes, hasonló helyeken szintén ilyen módon meghatározott használati díjaiba.

 

A legfontosabb újdonság, hogy az említett dátumtól az szauna szolgáltatás az uszoda fő profiljához, az úszáshoz kapcsolódóan, kombinált jeggyel vagy bérlettel vehető igénybe. Több új bérlettípus is forgalomba kerül, amelyek összevont szolgáltatást tartalmaznak három órás vagy egész napos időintervallumra kedvezménnyel. Az igényeknek megfelelően augusztus elsejétől többek között a tíz alkalmas, három órás gyermek, diák és nyugdíjas bérletből immár az egész napos jogosultság is elérhető lesz. A legnépszerűbb harminc alkalmas úszóbérlet a teljesebb kikapcsolódás érdekében váltható szauna használattal is.

 

A Magyar Vilmos Uszoda korábban megváltott, még érvényes bérleteihez kapcsolódó szolgáltatások természetesen igénybe vehetők. Az új bérletek közül a közönség augusztus elsejétől választhat.

 

A Magyar Vilmos Uszoda 2016. augusztus 1-jétől érvényes díjazása a www.gyorszol.hu weboldalon tekinthető meg.