Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Vágányzári hirdetmények

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2015. április 1-jétől 2015. április 2-ig Budapest-Déli – Kelenföld állomások közötti pálya kizárása miatt a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Felhívják az utasok figyelmét, hogy a hirdetményben szereplő Budapest-Déli - Tatabánya / Komárom / Győr viszonylatban közlekedő személyvonatok a vágányzár ideje alatt Kelenföldről indulnak. Tájékoztatják továbbá az utasokat, hogy 2015. április 11-től 2015. április 15-ig a hirdetményen szereplő vonatok (IC 317, E4915) módosított menetrend szerint közlekednek.

 

A GYSEV Zrt. tájékoztatása szerint a Szombathely – Hegyeshalom – Rajka vasútvonalon végzett pályafelújítási munkálatok miatt 2015. április 11-én (szombat) 4:40 órától 2015. április 24-én (péntek) 03:20 óráig a hirdetményen szereplő vonatok a fejlécükben megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek. A vágányzár idején a Szombathely – Csorna útirányon közlekedő InterCity vonatok kerülő útirányon, módosított menetrend szerint, Sopronon keresztül közlekednek. Az InterCity vonatok a kizárólag Sopron-Szombathely között utazók részére nem vehetők igénybe. A vágányzár idején az InterCity vonatok Szombathely-Répcelak-Szombathely viszonylatban nem közlekednek, a két állomás között az eljutás a személyvonatok vonatpótló autóbuszaival biztosított!

 

Hirdetmény 1.
Hirdetmény 2.
Hirdetmény 3.