Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

125 éves a Hansági Múzeum

Az időszaki kiállítás keretében szeretnék az érdeklődőknek megmutatni azt, mi is történt az elmúlt 125 évben. A legértékesebb múzeumtörténeti tárgyak, dokumentumok, fotók kerülnek kiállításra, többek között olyanok is, amelyeket még nem látott a nagyközönség.

A jubileumi kiállítás megnyitója alkalmából a fenntartó megyei önkormányzat képviseletében Firtl Mátyás, a megyei közgyulés alelnöke köszönti a megjelenteket és az intézmény munkája iránt érdeklődő közönséget.

A kiállítás Mosonmagyaróváron, a Szent István király út 1. szám alatti épületben tekinthető meg június 17-ig a múzeum nyitva tartási idejében: májusig keddtől vasárnapig 12-16 óráig, májustól keddtől vasárnapig 10-18 óráig.