Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

24 órás vetélkedő: Aludj Máskor

Az idén immár negyedik alkalommal rendezik meg a győri középiskolások részére a nagyszabású 24 órán át tartó vetélkedőt május 9-10-én, a Magvassy Sportcsarnokban, ahol a BL-döntős ETO-s lányoknak idegenbeli mérkőzését is kivetítik…

A részletekről Borsi Róbert önkormányzati képviselő, szervező számolt be május 8-án, pénteken. Bár a vetélkedő helyszíne a Magvassy csarnok, senki ne lepődjön meg, ha a hétvége folyamán fiatalok meglepő öltözékben, meglepő kérésekkel állítják meg a város bármely pontján.

Az idén kilenc iskola 50-50 diákja verseng egymással, vagyis 450 tanuló vesz részt a feladatokban. A megmérettetésen elindul a Kazinczy, Krúdy, Révai, Szent-Györgyi, Pálffy, Bercsényi, Pattantyús, Vocational és a Jedlik iskola. A feladatokkal próbára teszik a résztvevők szellemi, fizikai erejét, bátorságát, előadó és képzőművészeti tehetségét, és kreativitását. A feladatok végrehajtása közben látványos show-elemek szórakoztatják a kilátogatókat.

Az idei esemény különlegessége, hogy a pénteki nap folyamán a Tourinform irodában ingyenesen kérhető jegyekkel szombaton a Magvassy csarnokban kivetítőn tekinthető meg a Viborg-Győr kézilabda BL-döntő első mérkőzése.