Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

„Névavató mérkőzés”

Szijjártó Péter, a klub társadalmi elnöke már a múlt héten elmondta, hogy a tervek szerint a pénteki találkozón a csapat már az új főtámogató nevét viseli. Az ETO hivatalos honlapjának közlése szerint új főtámogató nagyságrendileg ugyanannyival támogatja a férfi kézilabdásokat, mint a női kosarasokat. A támogatás mértéke a jövőben tovább nőhet.

Fontos tudni a pénteken este hat órakor kezdődő kézilabda mérkőzésről és a szombati Seat-Foton – Zala Volán női kosárlabda találkozóról, hogy azokat a szurkolók ingyen tekinthetik meg. A helyszíneken egy urnát helyeznek ki, ide helyezhetik el adományaikat a szurkolók, amelyet a férfi kézilabda csapat adósságainak törlesztésére fordítanak.

A Debrecen elleni mérkőzés hatalmas téttel bír, hiszen a soron következő összecsapások döntik el, hogy kik szerepelhetnek a felsőházban.

Hír még az ETO háza tájáról, hogy a női csapatban folytatja pályafutását Karnik Szabina. A tehetséges, 16 éves jobbátlövő a Debrecentől érkezett, és márciustól már a Szent-Györgyi Gimnázium tanulója.

Ugyancsak a női csapattal kapcsolatos hír, hogy március 26 és április 8-a között három nigériai játékos és két edző vendégeskedik a zöld-fehéreknél. Sandra Imaghe, Victoria Ohenzuwa és Esosa Obakhavbaye, akik hazájuk legjobbjai közé tartoznak, tanulni jönnek Győrbe, akárcsak edzőik, Friday Femi Ekpo és Stanley Okwudibia.