Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

„Nyitott kapuk” tájékoztató rendezvény a győri mesterszakokról

A helyszín az egyetem tanácsterme (igazgatási épület, II. emelet).

Győrben 2007. őszétől két mesterszakon indul képzés: mérnöktanár és mechatronikai mérnöki tanulmányokat kínál az intézmény. A Széchenyi István Egyetem a már korábban végzett gépész és muszaki informatikai szakirányú mérnöktanári, illetve muszaki tanári oklevéllel rendelkezők számára hirdeti meg első alkalommal a képzést, és teszi lehetővé, hogy kiegészítő tanulmányok elvégzésével mesterszintu mérnöktanári diplomát szerezhessenek.

A mérnöktanár mesterszak az ősszel kezdődő tanévben levelező tagozaton indul. A felkészülést félévenként 4 alkalommal szervezett konzultáció segíti. A tanulmányi idő 3 félév, amelynek során a résztvevők szakmai és pedagógiai ismeretekkel bővíthetik eddigi tudásukat.

A mechatronikai mesterképzésre kizárólag a korábban megszerzett főiskolai szintu gépészmérnöki, közlekedésmérnöki, muszaki informatika, illetve villamosmérnöki oklevéllel rendelkezők jelentkezhetnek. A 4 féléves képzés a 2007/2008 tanévben nappali és levelező tagozaton is indul. - közölte Winkler Csaba, az egyetem sajtótitkára.