Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

A Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium V. konferenciája

Németh Szilárd szakkollégista, főszervező megnyitója után dr. Király Júlia, a Nemzetközi Bankárképző Központ vezérigazgatója „Bankok, bankszolgáltatások - itthon se más?” címmel tart előadást.

Limpók Valéria egykori győri szakkollégista, PhD hallgató témája: 1076 napja az EU-ban, és ebből mi ADÓdik?Teremi Márton, a Budapesti Corvinus Egyetem Heller Farkas Szakkollégiumának hallgatója „Aszimmetrikus sokkok az Európai Gazdasági és Monetáris Unióban (EMU)”. Kiss György, a Budapesti Corvinus Egyetem szakkollégiumi hallgatója a regionális tőzsde szerepét elemzi.

Dr. Horváthy Balázs, a győri egyetem Nemzetközi Köz- és Magánjogi Tanszékének adjunktusa az EU fogyasztóvédelmi politikáját, megvalósításának hazai tapasztalatait mutatja be. Dr. Sey István, a győri egyetem egyetemi docensének témája: miért (nem) kell Törökország az Eu-nak?

14 órától Varga Viktor, a Budapesti Muszaki Főiskola Jánossy Ferenc Szakkollégiumának hallgatója „Európai oktatás finanszírozás, és egy hazai Alternatív-tandíjmodell ötlete” címmel ad elő. Firtl Mátyás országgyulési képviselő az EU ügyek parlamenti bizottságának alelnöke, a Megyei Közgyulés alelnöke a határ menti együttmuködésekről, az Európai Ügyek Bizottságának szerepéről tájékoztatja a résztvevőket.

A konferencia 15 órától az egyetem B-2-es előadótermében dr. Deli-Gray Zsuzsa, a Széchenyi-egyetem Marketing és Menedzsment Tanszéke egyetemi docensének „Nemzetközi marketing az EU csatlakozás után” előadásával folytatódik.

Szabó István, a Graboplast Padlógyártó zRt. marketing igazgatója „Világpiac-vezető márka aktivitása Oroszországban push stratégiával (esettanulmány sport burkolatokra)” témakörben ismerteti a cég sikeres törekvéseit. Bugár Linda, a Budapesti Muszaki Főiskola Jánossy Ferenc Szakkollégiumának hallgatója az e-learning térhódítását elemzi.

A konferencia záró előadását Lőre Vendel, a győri Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium hallgatója „Szellemi tőke a kis- és középvállalkozásoknál” címmel tartja.