Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

A Győr-Szol Zrt a szombati nyitvatartásokról

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő:

A GYŐR-SZOL Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

 

Ügyfélszolgálatok:

 

2015. augusztus 8-án a GYŐR-SZOL Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. Jókai utcai ügyfélszolgálati irodája 8 és 12 óra között lesz nyitva. A pénztár fél órával hamarabb zár.

Ugyanezen a napon a 96/50-50-50-es számon hívható telefonos ügyfélszolgálat szintén 8 és 12 óra között lesz elérhető.

A társaság Orgona utcai ügyfélszolgálati irodája zárva lesz.

 

 

Parkolás - Győr

 

Jókai és Révai parkolóház:

A Jókai és Révai parkolóházakat folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet igénybe venni.

 

 

Győr – Utcai fizető parkolók:

 

2015. augusztus 8-án Győrben a felszíni fizető parkoló hálózatban a szombati díjszabás lesz érvényben. Az I-es és II-es díjzónájában 14 óráig díjköteles a parkolás. A III-as díjzónában a parkolás díjmentes.

 

 

Vásárcsarnok nyitva tartás:

 

2015. augusztus 8-án a vásárcsarnok a szombati nyitva tartási rend szerint 6 és 14 óra között lesz nyitva.

 


Tarcsay Piac nyitva tartás:


A Tarcsay utcai piacon, a szombaton megszokottak szerint 6 és 14 óra között lesz kereskedés.

 

Sportingatlanok:

2015. augusztus 8-án a GYŐR-SZOL Zrt. üzemeltetésében lévő sportlétesítmények (Magyar Vilmos Uszoda, Barátság Sportpark, Bercsényi ligeti és Örkény utcai műfüves pályák, Bercsényi ligeti KRESZ- Park) a rendes nyitva tartás szerint vehetőek igénybe.

 

Győr – Köztemetők:

A GYŐR-SZOL Zrt. üzemeltetésében lévő Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és a Koroncói úti köztemetők 2015. augusztus 8-án egységesen 7 és 20 óra között látogathatóak.

 

A GYŐR-SZOL Zrt. szombati munkanapra vonatkozó szolgáltatásairól és nyitva tartásairól további információ a www.gyorszol.hu weboldalon található.

 

 

Lakossági hulladékszállítás:

A GYHG Nonprofit Kft. hulladékszállítási működési területén a lakossági hulladékszállítás 2015. augusztus 8-án változatlanul, a Hulladéknaptárban meghirdetett módon működik. A hulladékszállításban érintett szolgáltatási helyeken a megszokottak szerint reggel 6 órára kérjük az ingatlan elé ürítésre kitenni a kukákat, mert érkezni fog a hulladékgyűjtő autó.

 

Hulladékudvarok:

A GYHG Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő győri és vidéki hulladékudvarok 2015. augusztus 8-án a rendes nyitva tartás szerint látogathatóak.

 

A GYHG Nonprofit Kft. szombati munkanapra vonatkozó szolgáltatásairól és nyitva tartásairól további információ a www.gyhg.hu weboldalon található.