image
image
image
image
image
image
image
image

A járműiparhoz kapcsolódó szakok népszerűsítése az Educatio Kiállításon

A korábbi évekhez hasonlóan a győri Széchenyi István Egyetem idén is részt vesz a 2015. január 22-24 között megrendezésre kerülő Educatio Nemzetközi Oktatási Kiállításon. Az Egyetem az AUDI Hungária Motor Kft.-vel és a Mobilis Interaktív Kiállítási Központtal közösen várja a diákokat, szülőket és nagyszülőket, valamint pedagógusokat és minden kedves érdeklődőt.

 

 

A három napos rendezvényen mindent megtudhatnak az Egyetem műszaki, gazdasági, jogi, valamint egészségügyi és zeneművészeti képzéseiről. Az érdeklődők találkozhatnak a karok és az intézetek hallgatóival és oktatóival így első kézből kaphatnak információt a különböző szakokról, a tananyagokról és a diploma megszerzése utáni lehetőségekről, elhelyezkedésről.

 

Az egyetem legnagyobb képzési területén, a műszaki tudományok területén tevékenykedő több világhírű csapat is bemutatkozik a kiállításon. A SZEnergy Team alternatív energiával hajtott elektromos járműveket készít, melyek több nemzetközi versenyen értek el dobogós helyezést. A Szengine Motorfejlesztő Csapata a Belső Égésű Motorok Tanszékének segítségével fejleszt motorokat a minél jobb teljesítmény elérése érdekében, valamint az Arrabona Racing Team is jelen lesz.

 

A kiállításon nem csak a csapatok tagjaival hanem az általuk készített járművekkel és motorokkal is megismerkedhetnek a látogatók. A Petz Lajos Egészségtudományi és Szociális Képzési Intézet hallgatóinak és oktatóinak köszönhetően nem csak a képzésekről, hanem egészségi állapotukról is bővebb információt kaphatnak mindazok, akik ellátogatnak a Széchenyi István Egyetem standjához. Itt vércukorszint, vérnyomás,- és egyéb egészségügyi méréseket is végeznek.

 

A karok és intézetek mellet megismerkedhetnek az egyetemen működő hallgatói szervezetekkel, akik segíthetnek az egyetemi évek aktív eltöltésében, a hallgatók tanulmányokon kívüli kompetenciafejlesztésében. Az AUDI Motor Hungária Kft. idén is szeretettel vár minden érdeklődőt az Egyetem standjánál, ahol a rendezvényre látogatók személyesen kérdezhetnek az AUDI Hungária Motor Kft. munkatársaitól, valamint a náluk gyakorlatot töltő hallgatóktól.

 

A standnál lehetőség lesz kvízfeladatok kitöltésére és más aktivitásokra, amiért cserében a Széchenyi István Egyetem ajándékaival gazdagodhat minden aktív és játékos kedvű érdeklődő. Az egyetem sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt!

 

Egészség. Kultúra. Innováció.

A jövő Győrben épül! Veled!

 

A középiskolások és az érdeklődők tájékoztatása az Európai Unió és a magyar állam támogatásával, a „Járműipari Regionális Innovációs és Technológiai Tudáscentrum gazdasági, társadalmi szerepkörének fejlesztése a Széchenyi István Egyetem bázisán” című TÁMOP-4.1.1.F-13/1-2013-0001 azonosítószámú projekt keretében valósul meg.