Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

A Kép-Szín-Tér Fotómuvészeti Muhely kiállítása

Az egyesület hivatalosan 2005. októberében alakult. Székhelye Tatabánya. Az egyesület jelenlegi taglétszáma tizennégy fő, de a közös rendezvényeken állandóan mintegy húsz fős baráti társaság vesz részt.

Az egyesület már jóval a hivatalos megalakulása előtti időponttól, 2001. óta rendszeres programokat szervez. Legfőbb eseményének tekinthetőa minden évben nyáron megszervezett, szakmai programokkal tarkított egy hetes táboros együttlét, amelyet ez idáig a Tatabányai Szabadtéri Bányászati Múzeum területén tartottak.

Évente 3-4 kiállítást szerveznek. Komárom Esztergom Megyén valamint országos fotópályázatokon túl szerepeltek már Szlovákiában, Nyitra Megyében, de tagjaik alkotásait ismerik immár Budapesten, és Kalocsán is. További céljuk, hogy más megyékbe is eljuttassák alkotótársaik, valamint a környezetükben élő amatőr fotográfusok képeit, más megyékben és más fotókörökkel is szakmai kapcsolatokat teremtsenek.

Helyszín: Arany János Muvelődési Ház Galériája
Megtekinthető március 14-ig munkanapokon 9-től 17 óráig.