Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

A Mobilis lesz az önkéntesség központja

„A Mobilis Interaktív Kiállítási Központ több hetes nyári zárva tartása az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) megrendezésével függ össze. A Mobilis központi elhelyezkedését, a versenyhelyszínekhez és az olimpiai faluhoz közelségét, valamint kiváló infrastruktúráját kihasználva, az EYOF sikeres és zavartalan lebonyolítását elősegítő önkéntesek bázisa lesz, a fenntartó, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata kérésére. A több mint ezer, az ország egész területéről és külföldről érkező önkéntes a Központban kap eligazítást a napi feladatairól és itt tölti pihenőidejét a versenyek között. Emiatt szükséges a Mobilis zárva tartása, előreláthatóan 2017. augusztus 4-ig.

A Mobilis a tervek szerint 2017. augusztus 5-től fogadhat ismét látogatókat.

A győri lakcímkártyával rendelkezőknek, valamint a Széchenyi István Egyetem polgárainak (hallgatók, oktatók, öregdiákok) és családjaiknak kínált rendkívüli, 50%-os kedvezmény, továbbá, a Mobilis „szokásos” nyári kedvezményes belépőjegyei (Szín5ös, Nagyi-jegy) is elérhetőek lesznek a nyár utolsó heteiben.”