Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

Adatot gyűjt a KSH

A Központi Statisztikai hivatal Győrben 2017-ben is önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre a korábbi évek gyakorlata szerint…

 

A felvételek Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program (OSAP) szerinti nyilvántartási száma és neve:

1106 Fogyasztói árösszeírás adatfelvétel

1108 Piaci felhozatal és árjelentés adatfelvétel

2153 Háztartási Költségvetési és Életkörülmények adatfelvétel

1942 A lakosság utazási szokásai adatfelvétel

 

Az összeírási munkát a Statek Kft. igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A mintavétel reprezentatív, a válaszadásra kijelölt háztartások címét véletlenszerűen választották ki. A válaszadás nem kötelező, de részvételükkel hozzájárulnak az országról, régióról, településről készülő hiteles statisztikák előállításához.

Az adatfelvételek kizárólag statisztikai célból készülnek, az egyedi adatokat bizalmasan kezelik, azok mások számára nem hozzáférhetőek. Az adatgyűjtés során a statisztikáról szóló 1993. évi XLVI. törvénynek, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően járnak el.

A lakosság és az önkormányzat részére munkanapokon 8 és 16.30 között a 96/502-400  telefonszámon adnak további felvilágosítást. Az adatgyűjtések módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldal nyújt tájékoztatást, elsősorban az Adatszolgáltatóinknak – Nyomtatványok – Önkéntes adatgyűjtések menüpont alatt.