Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu!

×Figyelem! Az Ön által felkeresett archív weboldal már nem frissül. Amennyiben Győr Megyei Jogú Város megújult honlapjára szeretne ellátogatni, úgy kattintson ide: gyor.hu
image
image
image
image
image
image
image
image

„Álom az államban” gyermekrajzpályázat

A Közigazgatási Eljárási Jogi Egyesület (a továbbiakban: KEJE) idén első alkalommal hirdet rajzpályázatot 1-8. osztályos gyermekek számára „Álom az államban” címmel.

 

Az Egyesület egy olyan szakmai fórum, amely lehetőséget biztosít a hazai szakemberek, illetve a tudomány képviselői számára, hogy megvitathassák a közigazgatás működésének egyes kérdéseit és közös megoldásokat, javaslatokat dolgozzanak ki az állam működésének javítása, az állampolgári elégedettség javítása érdekében.

Közigazgatási Eljárási Jogi Egyesület FELHÍVÁSA

Szerinted hogyan működhet egy jó állam? Küldj egy rajzot nekünk, amelynek a témája az államhoz kapcsolódik, rajzold le, milyennek képzeled el a jó államot!

 

Pályázati kategóriák

  • 1-2. osztályosok,
  • 3-4. osztályosok,
  • 5-6. osztályosok,
  • 7-8. osztályosok,
  • gyógypedagógiai vagy speciális fejlesztő iskolába járó 1-8. osztályos sajátos nevelési igényű gyermekek.

 

A pályázatok értékelése

A pályázatokat a KEJE Elnöksége bírálja el. A zsűri döntése alapján mind az öt kategória nyertese az oklevélen túl, egy értékes nyereményben részesül. A zsűri döntése végleges, az ellen fellebbezéssel nem lehet élni.

 

Pályázati feltételek

A pályázatra egy gyermek egy alkotást küldhet be. A több alkotást beküldő gyermek kizárja magát a művek elbírálásából. A pályázaton kizárólag magyarországi iskolába járó gyermekek vehetnek részt.

A versenyben kizárólag az A4-es méretű alkotások kerülnek elbírálásra. A művek elkészítéséhez bármilyen anyag, illetve technika használható (ceruza, zsírkréta, vízfesték stb.), de egyéb alkotással (például szobor, fotó) nem lehet pályázni.

A pályázatra az eredeti példányt szükséges beküldeni, elektronikus formában leadott pályamunkákat nem fogadunk el.

A pályázaton csak olyan alkotással lehet részt venni, amely más pályázaton nem vett részt.

A pályaműhöz csatolni kell a felhívás végén található kitöltött adatlapot. Egy borítékban több pályázat is beküldhető (pl. a beküldésről gondoskodhat az oktatási intézmény is a pályaművek összegyűjtésével), de minden pályaműhöz külön kérjük csatolni az adatlapot. Azok a pályázatok, amelyekhez nincs csatolva a kitöltött és aláírt adatlap vagy olvashatatlanul, illetve hiányosan került kitöltésre, nem kerülnek elbírálásra.

 

Az alkotásokat zárt borítékban ajánlott küldeményként a következő címre kérjük postán eljuttatni:

Közigazgatási Eljárási Jogi Egyesület

„Álom az államban” gyermekrajzpályázat

1083 Budapest, Üllői út 82.

 

Postára adás határideje: 2019. május 30.

Az eredményhirdetés várható ideje: 2019. június 7.

 

A nyertes pályázatot benyújtó gyermekeket az adatlapon feltüntetett telefonszámon és/vagy e-mail elérhetőségen értesíti a pályázat kiírója!

 

A díjazottak nevei és műveik az eredményhirdetés után megtekinthetők lesznek a KEJE honlapján (www.keje.hu).

 

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni lehet  a keje@keje.hu e-mail címen!